Tarieven

Een hulpvraag is een reden om een traject te starten om weer gelukkig in het leven komen te staan. Niet iedere fase in uw leven is makkelijk om even te zeggen: "ik ga een sessie begeleiding met paarden volgen om weer lekker in mijn vel te komen". Dit vergt lef en motivatie. Het belangrijkste hier is motivatie om uw leven weer op de rit te krijgen. Motivatie om te willen werken aan een 'herstart' van uw leven.

Ik maak geen onderscheid in leeftijden maar wel in particuliere en bedrijfsmatige hulpvragen. Daarnaast wil ik begeleiding met paarden toegankelijk houden voor iedereen. Schroom niet om hierover in gesprek te gaan mocht het voor u financieel niet haalbaar zijn maar de hulp wel hard nodig te hebben.

Afhankelijk van de aard van de sessie zal de duur ongeveer 60 minuten zijn.. 

Particulieren

De prijs voor een losse sessie is € 115,00 

Traject van 4 sessies in 2 maanden € 450,00 

Traject van 8 sessies in 4 maanden € 900,00

Bedrijven / groepen

Op aanvraag kan een programma opgesteld worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Algemeen

Afmeldingen tot 24 uur van te voren zijn kosteloos om te zetten naar een nieuwe afspraak. Vergeten afspraken en afmeldingen binnen 24 uur worden in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Vergoedingen

Of de sessies vergoedt worden, is afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft. Vraag bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Komt u in aanmerking voor of heeft u een persoonsgebonden budget (PGB), vraag uw gemeente naar de mogelijkheden.

Sommige werkgevers zijn bereid om bij te dragen aan uw ontwikkeling. Ga in overleg met uw werkgever of u een bijdrage voor zelfontwikkeling kunt krijgen.